Valentijnsactie mymamacollage

Valentijnsactie mymamacollage

Inmiddels wonen wij een jaar in ons nieuwe huis, de grootste klussen zijn af en ik kan nu verder met de finishing touch. Foto’s zijn zeker nu wij een gezin van drie zijn ontzettend waardevol! Er hangt het een en het ander in het trappengat maar voor de woonkamer kon ik zo snel nog niks bedenken of vinden. Tot ik mymamacollage tegenkwam!

Via instagram ben ik een super leuke samenwerking aangegaan met mymamacollage, de collage die ik heb uitgekozen heeft een houten omlijsting die heel handig met een magneet te bevestigen is. De foto’s zijn gemakkelijk in te voeren via de site en binnen twee dagen had ik deze fantastische collage in huis. Zo blij als een kind!

En nog leuker, ik mag een kortingscode met jullie delen! Deze valentijnsactie is geldig tot en met 9 februari, je maakt je bestelling compleet en bij het eindscherm van de Bestelling kun je de code guusje20 invoeren voor 20% korting op je aankoop! Hoe gaaf is dat🤩

Super leuk om cadeau te doen voor Valentijn, dus even je man of vriend mee laten lezen of wellicht leuk om zelf cadeau te doen aan je geliefde! Hoe dan ook is dit natuurlijk altijd leuk om te krijgen.

En ook Sem was dolenthousiast! Ik heb gekozen voor een gezinscollage met foto’s van voornamelijk Sem, dit omdat we weinig persoonlijke foto’s in huis hebben. Hij vindt het prachtig en kijkt er geregeld even naar! Samen hebben we de collage uitgepakt en er een mooi plekje voor gezocht.

wil je de poster cadeau doen voor Valentijnsdag? Bestel dan uiterlijk 9 februari, dan is hij zeker optijd!

Ik ben heel erg benieuwd wie er allemaal een poster gaan bestellen, en hoop ze ook zeker op social media tegen te komen!

liefs, XX


Volg:
Allaboutsem
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *