PLOG#6 Sinterklaas en heel veel eten

PLOG#6 Sinterklaas en heel veel eten

Een hele goede morgen lieve mensen, leuk dat je er weer bent voor een nieuwe PLOG van dit weekend! We beginnen met een rondje paarden, we gaan op stap voor de sinterklaas viering op de opvang en we eten vooral heel veel lekkers met hele leuke mensen. Komen ze weer!:)

We eindigen een hele fijne werkdag met een rondje gras eten! Nog even de laatste twee thuis rijden en dan lekker het weekend in!

Knappe Brocht!!

Bo is inmiddels heel fanatiek bezig om deze rakker te sauzen, pakt toch iets minder goed als verwacht, Oeps!

Oke, tweede laag… Nog niet dekkend genoeg helaas. Bo is hier eindstand het hele weekend druk mee maar na welgeteld vijf lagen is het dan toch gelukt!

Ik doe ondertussen een beetje inspiratie op voor de aankleding. Een echt idee is er nog niet dus dat is geen overbodige luxe. Deze vinden we beide erg mooi, alleen heeft Bo geen zin om het wéér over te schilderen.

Dit plaatje hebben we inmiddels al een tijdje op het oog en ik moet heel eerlijk zeggen dat ik hier nog steeds heel warm van word! Laat het nou net zo zijn dat dit een vrij prijzig grapje wordt, eerst gewoon wit dus….

Ik scroll nog even door mijn tijdlijnen van social media en kom via een vegan/zero waste site op deze qoute. Maar echt. Hier komt zeker nog een keer een artikeltje over want we kunnen met zijn allen toch een hoop verandering aanbrengen qua vervuiling/verspilling!

Het is zaterdag ochtend en wij zijn vroeg op pad. Half tien begint de sinterklaas viering op Sem zijn schooltje. Een groot feest uiteraard, en meneer staat te stuiteren!

Herkennen jullie dit richeltje inmiddels al? Haha! Wekelijks terugkerend ritueel. Áltijd moet en zou hij hierover heen lopen, met handje, dat wel.

Na een hele leuke Sinterklaas viering doen we nog snel een rondje centrum en lopen daarna weer door naar huis. Wegens privacy heb ik hier uiteraard geen foto’s van gemaakt! Sem vond het daarnaast behoorlijk spannend en heeft niet meer dan een stap bij mij vandaan gezet. Niet perse heel leuk foto materiaal.

Deze scoorde we voor pakjesavond! Sem is echt al tijden mega maar dan ook in de grootste zin van het woord fan van cars. Dit kon dus niet uitblijven. Daar gaat de super stylisch verantwoorde kinderkamer!

Sem is compleet gesloopt door alle indrukken en we besluiten hem ondanks dat hij eigenlijk geen dutje meer doet toch even op bed te leggen. Binnen een halve tel vertrokken, het arme kind! Ik neem het ervan en ga in een recordtempo door het huis!

We besluiten nog gezellig te gaan eten bij onze vrienden, Sem is helemaal blij om zijn vriendinnetje te zien! Toppers 🙂 We doen de hele avond spelletjes en vertrekken ruim na middernacht in een mega koude auto weer terug naar huis.

Ik spendeer mijn vrije zondag hier, ik rij Welmoedje en Brocht wordt ontdaan van zijn wilde lokken. Het is prachtig weer en daar maken we mooi gebruik van.

Het is ruim 4 uur als ik thuis kom en we super leuk bezoek hebben. We eten chinees met vrienden en Sem en Liv spelen ondertussen leuk samen. We doen een rondje in elkaars woning en bespreken héél veel interieur dingetjes. Het was een mooie dag!

Side note: wegens een heel vervelend obstakel binnen mijn site krijg ik niet alle foto’s geupload dus jammer genoeg missen er een paar, desondanks hoop ik dat jullie net zo genoten hebben van het weekend als dat wij dat hebben gedaan!

Bedankt voor het lezen en ik zie jullie deze week weer! Mis je nog een aanvulling binnen de blog? Of heb je een bepaald onderwerp wat je graag zou willen lezen, laat het me weten! Ik heb een aantal artikeltjes klaar liggen voor jullie en nog meer in mijn hoofd, maar het is altijd fijn om een beetje input van buitenaf te hebben!

Liefs, XX

Volg:
Allaboutsem
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  • Allaboutsem
   Auteur
   december 9, 2019 / 5:26 pm

   Lief!