PLOG#3 Nieuwe telefoon, kapper & naar het strand

Hoi allemaal! Goedemorgen! Ik begin deze week lekker vrolijk, want het was een super fijn weekend en deze week krijgen we weer nieuwe paarden binnen op het werk! Helemaal top dus! Afgelopen dagen waren zó leuk. Vrijdag vertrokken Sem en ik onverwachts naar mijn oma in Wijchen, zaterdag gingen we een rondje centrum en kocht ik mijn nieuwe telefoon – een iPhone XS- alle foto’s in deze blog zijn daarmee gemaakt en dat komt de kwaliteit echt ten goede denk ik zo! Ik ben benieuwd of jullie dat ook opmerken. Zondags vertrokken we vroeg richting huis zodat we de hitte wat voor waren. Het zou 30 graden worden en hoewel je me niet blijer kunt krijgen is dat niet heel ideaal met een peuter in een bloedhete auto. Uiteindelijk hebben we de verkoeling opgezocht aan het strand met ons favo vriendinnetje Dina! Kijk je mee?

Wij beginnen de dag zo, Bo heeft donderdags eindelijk alle snoeren weggewerkt en ik wordt hier zo blij van! Even testen of de televisie het alweer doet.

Wij vertrekken richting Wijchen!!

We spelen lekker met zijn allen en Sem is heel druk met het lopen op mijn schoenen, de gekkerd!

Heerlijk om weer hier te zijn!!

Ik maak Sem zijn bedje klaar en ga dan naar de chinees om eten op te halen.

Ondertussen krijg ik dit doorgestuurd van Bo, die is een tijdelijke loungeset aan het maken!

Groot feest want Sem mag in bad! Thuis gaat hij ook zo graag onder de douche maar een bad is natuurlijk nog leuker. Daarna lezen we met zijn drietjes zijn favoriete boekje op het grote bed en gaat meneer heerlijk zijn bedje in.

Het is zaterdagochtend en ik haal Semmie uit bed. Hij is er vroeg bij, we liggen samen op een kamer omdat ik dat zelf prettiger vindt maar dat betekend wel dat meneer om 8 uur met gespreide armpjes overeind staat.

Lekker spelen beneden in de pyjama, kijk dat zonnetje! Beloofd een hele mooie dag te worden.

Ik begin mijn dag met een kopje koffie. Wat een verwennerij, iemand die koffie voor mij maakt.

En door, we gaan richting het centrum om een verjaardagscadeautje uit te zoeken en ik wil nog even langs wat winkels.

Moeders is er klaar voor, kijk vooral nog maar een keer goed naar die donkere massa op mijn hoofd, daar wordt straks wat aan gedaan.

Spetters!

We doen een rondje juwelier, in eerste instantie om te kijken naar een bijpassende armband voor bij mijn buddha to buddha ring. Die stond alleen voor geen meter, ik ben niet echt een armbanden typ en met die smalle polsjes is het echt geen porum. Tot we uiteindelijk iets compleet anders zien waar we allebei heel blij van worden!

Dit pronkstukje dus! Ik ben gek op sieraden en dat heb ik niet van een vreemde. Nog specialer als je ze voor een gelegenheid krijgt, dit keer mijn 25e verjaardag.

Daarna nog even door naar de vodafone waar ik mijn andere pronkstukje ophaal! De iPhone XS, ik ben verliefd! Dit is de eerste foto die ik er mee maak.

We vertrekken weer richting huis, eten een broodje en Sem speelt nog even. Die gaat daarna tukken en ik vertrek weer richting dorp om een bezoekje te brengen aan de kapper!

Puntjes eraf en een modelletje erin. Nog 1 stap te gaan. Ik vind het best spannend!

Nu kan ik niet meer terug. Dat strakke bekkie ook! Zenuwachtig? Nee hoor, ik heb alleen nog nooit m’n haar geverfd…

Maar OMG look at that! Suuuuuuper blij met het resultaat, heel subtiel maar wel nét wat extra’s.

Sem en ik spelen nog heerlijk in de tuin, hier zitten we samen kikkers te spotten in de vijver.

Dit snoetje!

Sem vindt een veer en geeft die aan oma, super lief! De tweede die hij vindt gaat achter zijn eigen oor. Hoezo kopiegedrag.

Ik ga even boodschapjes doen en probeer ondertussen nog een keer de camera, even wennen wel hoor! Kan ik ook eens foto’s van mezelf maken haha.

Het mooie Wijchen, wat een verschil zeg qua kwaliteit! Mijn dag kan niet meer stuk. We eindigen de avond met rummykub, en ik win uiteraard! Morgen vertrekken we vroeg in verband met de warmte, gaan we thuis nog even naar het strand!

Er moet natuurlijk wel nog even gespeeld worden voor we vertrekken!

En toen waren we hier!

Eten we lekker ijsjes!

Kijk dan, haha! Hij zit er echt helemaal onder, gelukkig gaat hij super graag het water in en is het er zo af.

Even de wipwap kunst afkijken, om het vervolgens zelf te doen!

Wij vermaken ons ondertussen ook wel! Het is zoooo lekker op het strandje, een zuchtje wind, kindertjes, water, ijs, en mega goed gezelschap!

Sem vindt ergens deze vrachtwagen en je snapt natuurlijk dat dat liefde op het eerste gezicht is. Hij neemt hem meteen op sleeptouw. Van korte duur overigens want het kindje wat bij de wagen hoort wil hem graag terug.

Dan maar verder zonder. Tegen vieren gaan we weer richting huis, we besluiten met zijn alle bij Dina mee te gaan barbecuen en hebben uiteindelijk een onwijs leuke afsluiter van de dag! Kijk dit pakje ook, zo schattig!!

Na de barbecue gaan we lekker naar huis, het was een hele leuke maar wel lange dag voor het kereltje. Sem gaat nog even lekker douche met Dina terwijl ik alles opruim. Ik ruim beneden ook nog op en zet dan deze plog in elkaar. Al met al wordt het een stuk later dan gepland omdat mijn nieuwe telefoon moeilijker doet met foto’s uploaden dan de oude…. Ze staan er ook helaas niet allemaal tussen! Komende week wordt het rustig, woensdag komt er een verlaat artikeltje online en eigenlijk gaat iedereen gewoon weer aan het werk. Prima te doen dus!

Ik wens iedereen een hele fijne week en laat vooral even weten of de kwaliteit van de foto’s bevalt! Wellicht is het opgevallen welke foto’s met de oude en welke met de nieuwe telefoon zijn gemaakt 😉

Liefs, XX


Volg:
Allaboutsem
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *