• Blog

  Valentijnsactie mymamacollage

  Inmiddels wonen wij een jaar in ons nieuwe huis, de grootste klussen zijn af en ik kan nu verder met …

  Bekijk bericht
 • PLOG

  PLOG#7 Dobbelspel en klussen in huis

  Yes, daar zijn we weer! Een dag later dan de afgelopen keren omdat ik te druk en te moe was …

  Bekijk bericht
 • PLOG

  PLOG#6 Sinterklaas en heel veel eten

  Een hele goede morgen lieve mensen, leuk dat je er weer bent voor een nieuwe PLOG van dit weekend! We …

  Bekijk bericht
 • Blog

  Van een avondmens naar ochtendmens: zo doe je dat

  De een springt 's ochtends om zes uur zijn bed uit en de ander leeft midden in de nacht op. …

  Bekijk bericht
 • Blog

  PLOG#5: Wandelen, sinterklaasintocht en spelletjesavond

  Een hele goede maandagmorgen allemaal! Na een super mooie sinterklaasintocht en het zonnetje van gisteren zijn we weer helemaal klaar …

  Bekijk bericht
 • Blog

  HOE KIES JE DE JUISTE BASISSCHOOL?

  Over welgeteld zes maanden wordt Sem DRIE jaar, ik kan het niet geloven hoe snel hij groot wordt! Eigenlijk meteen …

  Bekijk bericht
 • PLOG

  PLOG#4 Sem in de dierentuin

  Goedemiddag lieve luitjes! Vandaag, iets later dan normaal de weekendplog! Wij hadden een heerlijk weekend, zonder al te veel verplichtingen …

  Bekijk bericht
 • Blog

  Voor jou

  Lieve lieve kleine grote Sem Het is 29 April 2019 als ik dit schrijf en jij bent vandaag jarig! Je wordt alweer …

  Bekijk bericht
 • PLOG

  PLOG#3 Nieuwe telefoon, kapper & naar het strand

  Hoi allemaal! Goedemorgen! Ik begin deze week lekker vrolijk, want het was een super fijn weekend en deze week krijgen …

  Bekijk bericht
 • Recepten

  RECEPT: Zomerse Salades

  Vorig weekend vierde wij mijn verjaardag met onze vrienden. Vanuit thuis heb ik altijd meegekregen dat je je gasten niet …

  Bekijk bericht
 • PLOG

  PLOG#2 DE NATURIJ

  Een hele goede zondagochtend lieve mensen, het lijkt een super mooie dag te worden en wij hebben een drukke planning …

  Bekijk bericht
 • PLOG

  PLOG#1 SEM’ VERJAARDAGSFEESTJE!

  Leuk dat je er weer bent vandaag! Het is tijd voor een niet helemaal primeurtje op de blog want ik …

  Bekijk bericht
 • Blog

  Suikervrije opvoeding?

  De mensen die mij goed kennen en die wij veel zien zijn met enige regelmaat knettergek geworden van mijn suikervrije …

  Bekijk bericht
 • Blog

  Leven wij milieubewust?

  Dat de aarde aan het opwarmen is en wij met zijn alle een bijdrage moeten leveren is een feit. Tijdens …

  Bekijk bericht
 • PLOG

  Even een keer iets anders!

  Goedemorgen lieve allemaal! Leuk dat je er bent voor een nieuw artikeltje op deze nieuwe maandag! Normaal gesproken komt er …

  Bekijk bericht
 • Blog

  Wat wij onze kinderen mee willen geven

  Vanaf het moment dat wij wisten dat onze Semmie onderweg was voeren Bo en ik gesprekken over de opvoeding van …

  Bekijk bericht
 • Sem

  Pick your battles: Peuterpuberteit

  Niemand ontgaat de peuterpuberteit en hoewel Sem nog geen 2 is zitten wij er nu al middenin. Hoe dat er hier …

  Bekijk bericht
 • Blog

  7 tips voor de lust-ik-niet-fase

  Zoals ik in deze blog al vertelde is onze alles etende baby/dreumes veranderd in een helaas alles weigerende peuter. …

  Bekijk bericht
 • Zwangerschap

  Oeps, Ik wist niet dat ik zwanger was. En al zo ver!?

  Binnen twee dagen stond ons leven op de kop, op donderdagavond zat ik met een positieve test in handen en …

  Bekijk bericht
 • Blog

  Recept: Kiplasagne

  Vandaag een primeurtje op de blog! namelijk mijn allereerste recept die ik met jullie deel. Alhoewel ik mijzelf allerminst als …

  Bekijk bericht
 • Blog

  Wat onze dreumes (niet) eet!

  In mijn laatste dreumes update heb ik verteld dat het eten een altijd terugkerende verassing was. Tot Sem 18 maanden was …

  Bekijk bericht
 • Sem

  Sem’s bedritueel

  De meeste weten inmiddels al wel dat ik een enorme slaapkop op de wereld heb gezet. Sem slaapt vanaf dat …

  Bekijk bericht
 • Sem

  Favoriete uitstapjes met Sem

  Sem en ik brengen veel tijd samen door. Doordeweeks gaat hij in de ochtend naar ‘schooltje’ en moet ik hem …

  Bekijk bericht
 • persoonlijk

  De Happy tag ♥ Dingen waar ik blij van word!

  Door Papablogger ben ik uitgenodigd om deze tag in te vullen, die kans laten we natuurlijk niet schieten dus ik …

  Bekijk bericht
 • Blog

  Hoe is de verhuizing verlopen?

  Hoi allemaal! Het is maandag ochtend en tijd voor een terugblik op onze verhuizing. Twee weken geleden kregen wij de …

  Bekijk bericht
 • Blog

  Kinderopvang

  Hoe doen wij het met de uren dat we aan het werk zijn. Gaat Sem naar een gastouder of naar …

  Bekijk bericht
 • Sem

  Dreumes update

  Een hele goedemorgen lieve mensen, een extra artikeltje vandaag! Het is vandaag 8 januari en dat betekend dat er precies twee …

  Bekijk bericht
 • Blog

  Ik ga het anders doen

  Ik ga het anders doen Goedemiddag allemaal! Vandaag even geen artikeltje maar een heel kort berichtje! De titel verraad het …

  Bekijk bericht
 • Blog

  Verhuis-update

  Een tijdje terug vertelde ik dat wij een nieuw huis hebben gekocht! Super spannend en alles gaat nu ontzettend snel ( …

  Bekijk bericht
 • Blog

  De feestdagen!

  Wij hebben vakantie! Dat voelt me toch een portie lekker, kun je je vast wel voorstellen. Met de verhuizing in …

  Bekijk bericht
 • Blog

  Overzicht 2018

  Nog maar een paar uurtjes en dan is het jaar alweer voorbij, wat gaat dat toch altijd ongelofelijk snel. Een …

  Bekijk bericht
 • Blog

  Let’s get personal tag

  Onder het mom van elkaar beter leren kennen vul ik vandaag de let’s het personal tag in. Een mega …

  Bekijk bericht
 • PLOG#1 SEM’ VERJAARDAGSFEESTJE!

  PLOG#1 SEM’ VERJAARDAGSFEESTJE!

  Leuk dat je er weer bent vandaag! Het is tijd voor een niet helemaal primeurtje op de blog want ik heb laatst al een test plog online gezet, daar kwamen zoveel positieve reacties op dat ik besloot deze erin te houden. Dit keer tijd voor een hele lange weekendplog van Sem zijn tweede verjaardag. Het hele weekend stond in het teken van zijn feestje, op vrijdag kwamen opa en oma om te helpen met de voorbereidingen, zaterdag kwamen de families, en zondag vierden we het voor vrienden. We pakten heel veel cadeautjes uit en hebben allemaal enorm genoten. Kijk je mee?

  Het is vrijdagochtend als ik deze foto doorgestuurd krijg, mijn schoonmoeder Rina heeft de taart opgehaald die ze heeft laten maken voor ons. Het thema is geloof ik overduidelijk, en hij is werkelijk prachtig!

  Er komt een mega grote doos mee van Texel! Super leuk, alle benodigdheden voor Sem zijn grote jongensbed zitten hierin. Nu het bed nog maken!

  De cadeautjes worden meteen uitgepakt, hij weet precies hoe het moet en roept heel hard Bob als hij zijn nieuwe dekbed overtrek ziet. Zo leuk hoe enthousiast die kleintjes al kunnen zijn! De rest van de middag staat in het teken van voorbereiden, opruimen, en spelen met Sem.

  Rina en ik gaan samen nog even boodschapjes doen terwijl mijn schoonvader Wout met Sem het centrum induikt. Deze foto krijgen we doorgestuurd, een lekker ijsje in zijn chillpak, verwennerij door opa! Moet je zien hoelang zijn haar alweer wordt!

  Ze gaan ook nog even samen naar het Abe Lenstra stadion, volgens mij een erg serieus taak gezien die koppies!

  We eten lekker met zijn alle en last-minute besluit ik nog het centrum in te duiken, het is immers koningsnacht en een vriendin van me stelt voor om even een kijkje te nemen. Doen we dus ook gewoon.

  Goedemorgen jarige job! Nog niet voor het echie natuurlijk maar we vieren het dit weekend. Mijn gezicht spreekt denkt ik boekdelen over hoe ik me voel, we waren veel later thuis dan gepland, geen kater maar wel behoorlijk gesloopt! Niet zo slim van mij…

  We hebben het onwijs gezellig met de familie, en Sem wordt enorm verwend door alle opa’s en oma’s. Zijn oom Jesse is er ook, die zien we veel te weinig omdat we eigenlijk allemaal op een ander moment vrij zijn en hij veel reist voor zijn werk. Maar áls hij er is dan is Sem niet bij hem weg te slaan, zo leuk om te zien! Verder maak ik weinig foto’s, vindt dat met alle familieleden altijd net ff anders dan met vrienden. Privacy dingetje dus!

  Vandaag het feestje voor onze vrienden en de kids! Sem hangt eerst nog lekker bij oma. Iedereen helpt met het klaarzetten van de tafel en de hapjes, de taart wordt bewonderd en mijn oma komt als eerste gast.

  Zonder doos uiteraard nog een stuk mooier! Ik vergeet gewoon met mijn warhoofd een foto te maken van de tafel in zijn geheel maar het thema is confetti/Bob. Echt een thema kun je het niet noemen, maar ik wou kleur, maar niet te veel dus de taart is een uitschieter en voor de rest houden we het rustig met de versiering. Snap je het nog?

  Oma dus! Die neemt een enorm leuk boekje voor Sem mee waar hij meteen helemaal dol op is, een soort flapjesboek met auto’s. En een bloemetje voor mij, lief!

  Niet alleen een boekje, maar ook twee van deze joekels! Een graafmachine en een vrachtwagen, blijer kun je deze niet maken. Ik had hier dus nog nooit van gehoord, is een duits merk genaamd Bruder, maken echt mega degelijk speelgoed van echt goede kwaliteit! Sem gaat er het liefst bovenop zitten en dat gaat met gemak. Hoezo verwend?

  Iedereen druppelt langzaam binnen, Sem zit hier aandachtig met mijn tante te kijken naar de mooie taart.

  Die ik aan het aansnijden ben! Wel een dingetje hoor als je een mes in zo’n creatie moet zetten, doodzonde vond ik het. Maar hij was me toch een partij lekker! Machtig, maar echt lekker.

  Onze vrienden van Texel zijn ook overgekomen met hun dochtertje, zie ze leuk samen het cadeautje open maken. Omringt met zijn andere cadeau’s haha!

  We hebben het onwijs gezellig en als alle vrienden gearriveerd zijn krijgt Sem zijn grootste cadeau, een bestuurbare trekker!

  Kijk dat snoetje! en dat handje!

  Hij was nog niet helemaal zeker van zijn zaak….

  Wie vindt het nou leuker? Ik geloof dat ze allemaal wel een keer de afstandsbediening hebben vastgehouden om een rondje te rijden, en Sem had al heel snel door dat dat zo werkte!

  Toch wel heel erg leuk! Gefocussed op de bal, hij is niet van zijn trekker af te slaan! En moet je dt wagenpark zien haha!

  Helemaal vies van al dat spelen vertrekken we tijdens een regenbui naar binnen, rond een uur of 8 ligt Sem gedoucht en wel in bed en om 9 uur is de hele hut opgeruimd en zijn alle gasten naar huis. Bo en ik eten nog lekker een stukje taart en gaan ook vroeg naar bed.


  HIP HIP HOORAY SEM 2 !

  Het is 29 april en Sem is vandaag officieel jarig! Wij moeten beide werken maar we gaan wel trakteren op ‘schooltje’. Helemaal trots heeft hij alles uitgedeeld en hebben ze met zijn alle gezongen.

  Het was een onwijs leuk weekend met echt enorm veel cadeau’s! Lekker eten en goed gezelschap, je kunt ons en onze kleine grote vriend niet blijer maken, hoe meer zielen hoe meer vreugd! Hij was écht jarig en is zo ontzettend verwend door iedereen, na al die dagen feest hebben we daarna vooral lekker rustig aan gedaan. Niks bijzonders maar wel gewoon fijn samen.

  Dankjewel voor het lezen en hou vooral de site in de gaten, deze week komt er een extra PLOG online! Soort van inhaal slag zullen we maar zeggen. 😉

  Liefs, XX


  Volg:
  Allaboutsem
  Allaboutsem
  Delen:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *