• Blog

  Valentijnsactie mymamacollage

  Inmiddels wonen wij een jaar in ons nieuwe huis, de grootste klussen zijn af en ik kan nu verder met …

  Bekijk bericht
 • PLOG

  PLOG#7 Dobbelspel en klussen in huis

  Yes, daar zijn we weer! Een dag later dan de afgelopen keren omdat ik te druk en te moe was …

  Bekijk bericht
 • PLOG

  PLOG#6 Sinterklaas en heel veel eten

  Een hele goede morgen lieve mensen, leuk dat je er weer bent voor een nieuwe PLOG van dit weekend! We …

  Bekijk bericht
 • Blog

  Van een avondmens naar ochtendmens: zo doe je dat

  De een springt 's ochtends om zes uur zijn bed uit en de ander leeft midden in de nacht op. …

  Bekijk bericht
 • Blog

  PLOG#5: Wandelen, sinterklaasintocht en spelletjesavond

  Een hele goede maandagmorgen allemaal! Na een super mooie sinterklaasintocht en het zonnetje van gisteren zijn we weer helemaal klaar …

  Bekijk bericht
 • Blog

  HOE KIES JE DE JUISTE BASISSCHOOL?

  Over welgeteld zes maanden wordt Sem DRIE jaar, ik kan het niet geloven hoe snel hij groot wordt! Eigenlijk meteen …

  Bekijk bericht
 • PLOG

  PLOG#4 Sem in de dierentuin

  Goedemiddag lieve luitjes! Vandaag, iets later dan normaal de weekendplog! Wij hadden een heerlijk weekend, zonder al te veel verplichtingen …

  Bekijk bericht
 • Blog

  Voor jou

  Lieve lieve kleine grote Sem Het is 29 April 2019 als ik dit schrijf en jij bent vandaag jarig! Je wordt alweer …

  Bekijk bericht
 • PLOG

  PLOG#3 Nieuwe telefoon, kapper & naar het strand

  Hoi allemaal! Goedemorgen! Ik begin deze week lekker vrolijk, want het was een super fijn weekend en deze week krijgen …

  Bekijk bericht
 • Recepten

  RECEPT: Zomerse Salades

  Vorig weekend vierde wij mijn verjaardag met onze vrienden. Vanuit thuis heb ik altijd meegekregen dat je je gasten niet …

  Bekijk bericht
 • PLOG

  PLOG#2 DE NATURIJ

  Een hele goede zondagochtend lieve mensen, het lijkt een super mooie dag te worden en wij hebben een drukke planning …

  Bekijk bericht
 • PLOG

  PLOG#1 SEM’ VERJAARDAGSFEESTJE!

  Leuk dat je er weer bent vandaag! Het is tijd voor een niet helemaal primeurtje op de blog want ik …

  Bekijk bericht
 • Blog

  Suikervrije opvoeding?

  De mensen die mij goed kennen en die wij veel zien zijn met enige regelmaat knettergek geworden van mijn suikervrije …

  Bekijk bericht
 • Blog

  Leven wij milieubewust?

  Dat de aarde aan het opwarmen is en wij met zijn alle een bijdrage moeten leveren is een feit. Tijdens …

  Bekijk bericht
 • PLOG

  Even een keer iets anders!

  Goedemorgen lieve allemaal! Leuk dat je er bent voor een nieuw artikeltje op deze nieuwe maandag! Normaal gesproken komt er …

  Bekijk bericht
 • Blog

  Wat wij onze kinderen mee willen geven

  Vanaf het moment dat wij wisten dat onze Semmie onderweg was voeren Bo en ik gesprekken over de opvoeding van …

  Bekijk bericht
 • Sem

  Pick your battles: Peuterpuberteit

  Niemand ontgaat de peuterpuberteit en hoewel Sem nog geen 2 is zitten wij er nu al middenin. Hoe dat er hier …

  Bekijk bericht
 • Blog

  7 tips voor de lust-ik-niet-fase

  Zoals ik in deze blog al vertelde is onze alles etende baby/dreumes veranderd in een helaas alles weigerende peuter. …

  Bekijk bericht
 • Zwangerschap

  Oeps, Ik wist niet dat ik zwanger was. En al zo ver!?

  Binnen twee dagen stond ons leven op de kop, op donderdagavond zat ik met een positieve test in handen en …

  Bekijk bericht
 • Blog

  Recept: Kiplasagne

  Vandaag een primeurtje op de blog! namelijk mijn allereerste recept die ik met jullie deel. Alhoewel ik mijzelf allerminst als …

  Bekijk bericht
 • Blog

  Wat onze dreumes (niet) eet!

  In mijn laatste dreumes update heb ik verteld dat het eten een altijd terugkerende verassing was. Tot Sem 18 maanden was …

  Bekijk bericht
 • Sem

  Sem’s bedritueel

  De meeste weten inmiddels al wel dat ik een enorme slaapkop op de wereld heb gezet. Sem slaapt vanaf dat …

  Bekijk bericht
 • Sem

  Favoriete uitstapjes met Sem

  Sem en ik brengen veel tijd samen door. Doordeweeks gaat hij in de ochtend naar ‘schooltje’ en moet ik hem …

  Bekijk bericht
 • persoonlijk

  De Happy tag ♥ Dingen waar ik blij van word!

  Door Papablogger ben ik uitgenodigd om deze tag in te vullen, die kans laten we natuurlijk niet schieten dus ik …

  Bekijk bericht
 • Blog

  Hoe is de verhuizing verlopen?

  Hoi allemaal! Het is maandag ochtend en tijd voor een terugblik op onze verhuizing. Twee weken geleden kregen wij de …

  Bekijk bericht
 • Blog

  Kinderopvang

  Hoe doen wij het met de uren dat we aan het werk zijn. Gaat Sem naar een gastouder of naar …

  Bekijk bericht
 • Sem

  Dreumes update

  Een hele goedemorgen lieve mensen, een extra artikeltje vandaag! Het is vandaag 8 januari en dat betekend dat er precies twee …

  Bekijk bericht
 • Blog

  Ik ga het anders doen

  Ik ga het anders doen Goedemiddag allemaal! Vandaag even geen artikeltje maar een heel kort berichtje! De titel verraad het …

  Bekijk bericht
 • Blog

  Verhuis-update

  Een tijdje terug vertelde ik dat wij een nieuw huis hebben gekocht! Super spannend en alles gaat nu ontzettend snel ( …

  Bekijk bericht
 • Blog

  De feestdagen!

  Wij hebben vakantie! Dat voelt me toch een portie lekker, kun je je vast wel voorstellen. Met de verhuizing in …

  Bekijk bericht
 • Blog

  Overzicht 2018

  Nog maar een paar uurtjes en dan is het jaar alweer voorbij, wat gaat dat toch altijd ongelofelijk snel. Een …

  Bekijk bericht
 • Blog

  Let’s get personal tag

  Onder het mom van elkaar beter leren kennen vul ik vandaag de let’s het personal tag in. Een mega …

  Bekijk bericht
 • PLOG#5: Wandelen, sinterklaasintocht en spelletjesavond

  Een hele goede maandagmorgen allemaal! Na een super mooie sinterklaasintocht en het zonnetje van gisteren zijn we weer helemaal klaar voor een nieuwe week. De afgelopen tijd is het rustig geweest op de site en ik kreeg toch wel reacties waar de leuke foto’s bleven. Ik neem jullie mee in ons mega relaxte weekend waar we gingen kijken bij de intocht van sinterklaas, opa en oma op bezoek waren en we vooral heel weinig op de planning hadden staan. Komen ze!

  ‘Willem, kom jeeeee’

  Onze vrije vrijdag begint zo! Hand in hand met deze twee draken naar de kringloop. We kijken wat rond, letten vooral heel erg goed op Jut en Jul en besluiten het dan maar weer voor gezien te houden.

  Oma stuurt mij een foto van een nieuw kunstwerk, dit maakt die knappe vrouw dus gewoon helemaal zelf hé! Echt heel gaaf vindt ik dat, als we meer ruimte hebben en oma kan afstand doen van haar pareltjes hoop ik dat er ooit een aantal van haar mooie werken in ons huis komen te staan.

  Ik zag deze van de week op Facebook bij de bloggende mama’s en moest meteen aan Romée denken, ik laat de foto aan Tessa zien en stuur ‘m ook meteen even door. Leuk om te maken en eventueel cadeau te doen!

  Ondertussen is Bo op jacht naar een nieuw bordspel wat we graag willen hebben voor sinterklaas. Deze is nu in de aanbieding bij de intertoys!

  We eten lekker poffertjes! Ik ga deze avond paardrijden en Bo en Sem moeten even samen eten. Op vrijdag eet Bo eigenlijk altijd ’s middags warm op het werk dus bleef er nog maar een spruit over. Poffertjes dus. Ik vertrek eerder naar de paarden zodat Bo nog wat kan gaan doen als ik terug ben.

  Goedemorgen! Zaterdag zijn we vroeg van de partij en besluiten Sem en ik om even lekker te gaan voetballen op het veldje achter huis. Echter, na vijf minuten achter de bal aangerend te hebben ( ik dus ) vond meneer het welletjes en wou hij graag bij baby Noëlla gaan kijken. Zo gezegd zo gedaan!

  Alleen maar liefde voor deze twee! Echt zo aandoenlijk hoe lief Sem voor Noëlla is! Heel veel knuffels en kusjes later vertrekken wij weer naar huis om opa en oma te verwelkomen.

  Sem is er klaar voor!

  Als opa en oma er zijn betekend dat natuurlijk keten voor het leven! Dit mag hij eigenlijk niet in verband met zijn armpjes maar toch even proberen bij iemand anders, de smiecht! Wie zoet is krijgt lekkers wie stout is de roe? Haha, nee hoor. Na een keer was het klaar gelukkig.

  Uiteraard moet je je nieuwe dino ook meenemen als je naar de sinterklaas intocht gaat. Maar als je op zo’n smal richeltje gaat lopen mag opa de dino wel vast houden. Zo ontzettend leuk om te zien hoe deze twee van elkaar genieten!

  Geen woorden voor nodig!

  En Oma is ook groot favoriet! Zodra opa en oma er zijn hoeven wij ons niet meer te melden, geen schijn van kans.

  We eten lekker patatjes en gaan vrij op tijd weer richting huis. Rina en ik doen nog een rondje centrum om te zoeken naar een geschikt cadeau voor pakjesavond en komen echt met mega veel tassen thuis!

  Ons knappe pietje!

  Thuis nog even lekker een boekje lezen. We zwaaien opa en oma uit en overleggen dan of we wel of niet naar de geplande spelletjesavond gaan bij onze vrienden. Sem heeft een drukke dag achter de rug met veel prikkels. We bellen naar Syb om te vragen of hij eventueel mag blijven slapen, dan hoeven we hem niet meer uit zijn bedje te halen. Geen probleem!

  Bin we! Sem mag het cadeau uitpakken, is eigenlijk voor onszelf maar gezien het feit dat we met Sybrand en Dievera vrijwel altijd nieuwe spelletjes proberen hebben we deze maar meegenomen.

  Deze toppers spelen nog even samen en vertrekken dan allebei richting bed. Gesloopt is een understatement.

  When je dit van je bestie ontvangt, echt zo zo zo enorm dankbaar met zulke lieve mensen om mij heen!

  Sunday = Funday! Ik begin mijn ochtend zo 🙂 Nadat ik Sem op heb gehaald rij ik door naar Leeuwarden. Ik rij de twee toppers in het heerlijke zonnetje en sluit de dag af met het thuiskomen in een help mijn man is klusser tafereel.

  We willen al een hele poos de vloerbedekking vervangen voor iets anders, maar een precies idee was er nog niet. Kennelijk was Bo er zat van… Doet ie ff, die man van mij 🙂 We sluiten het weekend af met een pizzatje en ik zet de plog van vandaag in elkaar.

  Zijn jullie ook met jullie kindjes naar de sinterklaas intocht geweest? Of toch lekker op de televisie gekeken?

  Komende week is er weer eentje met allerlei leukigheden die ik uiteraard met jullie zal delen! Een hele fijne week allemaal en voor de meeste; Werkse!

  Liefs, XX

  Volg:
  Allaboutsem
  Allaboutsem
  Delen:

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *