PLOG#5: Wandelen, sinterklaasintocht en spelletjesavond

Een hele goede maandagmorgen allemaal! Na een super mooie sinterklaasintocht en het zonnetje van gisteren zijn we weer helemaal klaar voor een nieuwe week. De afgelopen tijd is het rustig geweest op de site en ik kreeg toch wel reacties waar de leuke foto’s bleven. Ik neem jullie mee in ons mega relaxte weekend waar we gingen kijken bij de intocht van sinterklaas, opa en oma op bezoek waren en we vooral heel weinig op de planning hadden staan. Komen ze!

‘Willem, kom jeeeee’

Onze vrije vrijdag begint zo! Hand in hand met deze twee draken naar de kringloop. We kijken wat rond, letten vooral heel erg goed op Jut en Jul en besluiten het dan maar weer voor gezien te houden.

Oma stuurt mij een foto van een nieuw kunstwerk, dit maakt die knappe vrouw dus gewoon helemaal zelf hé! Echt heel gaaf vindt ik dat, als we meer ruimte hebben en oma kan afstand doen van haar pareltjes hoop ik dat er ooit een aantal van haar mooie werken in ons huis komen te staan.

Ik zag deze van de week op Facebook bij de bloggende mama’s en moest meteen aan Romée denken, ik laat de foto aan Tessa zien en stuur ‘m ook meteen even door. Leuk om te maken en eventueel cadeau te doen!

Ondertussen is Bo op jacht naar een nieuw bordspel wat we graag willen hebben voor sinterklaas. Deze is nu in de aanbieding bij de intertoys!

We eten lekker poffertjes! Ik ga deze avond paardrijden en Bo en Sem moeten even samen eten. Op vrijdag eet Bo eigenlijk altijd ’s middags warm op het werk dus bleef er nog maar een spruit over. Poffertjes dus. Ik vertrek eerder naar de paarden zodat Bo nog wat kan gaan doen als ik terug ben.

Goedemorgen! Zaterdag zijn we vroeg van de partij en besluiten Sem en ik om even lekker te gaan voetballen op het veldje achter huis. Echter, na vijf minuten achter de bal aangerend te hebben ( ik dus ) vond meneer het welletjes en wou hij graag bij baby Noëlla gaan kijken. Zo gezegd zo gedaan!

Alleen maar liefde voor deze twee! Echt zo aandoenlijk hoe lief Sem voor Noëlla is! Heel veel knuffels en kusjes later vertrekken wij weer naar huis om opa en oma te verwelkomen.

Sem is er klaar voor!

Als opa en oma er zijn betekend dat natuurlijk keten voor het leven! Dit mag hij eigenlijk niet in verband met zijn armpjes maar toch even proberen bij iemand anders, de smiecht! Wie zoet is krijgt lekkers wie stout is de roe? Haha, nee hoor. Na een keer was het klaar gelukkig.

Uiteraard moet je je nieuwe dino ook meenemen als je naar de sinterklaas intocht gaat. Maar als je op zo’n smal richeltje gaat lopen mag opa de dino wel vast houden. Zo ontzettend leuk om te zien hoe deze twee van elkaar genieten!

Geen woorden voor nodig!

En Oma is ook groot favoriet! Zodra opa en oma er zijn hoeven wij ons niet meer te melden, geen schijn van kans.

We eten lekker patatjes en gaan vrij op tijd weer richting huis. Rina en ik doen nog een rondje centrum om te zoeken naar een geschikt cadeau voor pakjesavond en komen echt met mega veel tassen thuis!

Ons knappe pietje!

Thuis nog even lekker een boekje lezen. We zwaaien opa en oma uit en overleggen dan of we wel of niet naar de geplande spelletjesavond gaan bij onze vrienden. Sem heeft een drukke dag achter de rug met veel prikkels. We bellen naar Syb om te vragen of hij eventueel mag blijven slapen, dan hoeven we hem niet meer uit zijn bedje te halen. Geen probleem!

Bin we! Sem mag het cadeau uitpakken, is eigenlijk voor onszelf maar gezien het feit dat we met Sybrand en Dievera vrijwel altijd nieuwe spelletjes proberen hebben we deze maar meegenomen.

Deze toppers spelen nog even samen en vertrekken dan allebei richting bed. Gesloopt is een understatement.

When je dit van je bestie ontvangt, echt zo zo zo enorm dankbaar met zulke lieve mensen om mij heen!

Sunday = Funday! Ik begin mijn ochtend zo 🙂 Nadat ik Sem op heb gehaald rij ik door naar Leeuwarden. Ik rij de twee toppers in het heerlijke zonnetje en sluit de dag af met het thuiskomen in een help mijn man is klusser tafereel.

We willen al een hele poos de vloerbedekking vervangen voor iets anders, maar een precies idee was er nog niet. Kennelijk was Bo er zat van… Doet ie ff, die man van mij 🙂 We sluiten het weekend af met een pizzatje en ik zet de plog van vandaag in elkaar.

Zijn jullie ook met jullie kindjes naar de sinterklaas intocht geweest? Of toch lekker op de televisie gekeken?

Komende week is er weer eentje met allerlei leukigheden die ik uiteraard met jullie zal delen! Een hele fijne week allemaal en voor de meeste; Werkse!

Liefs, XX

Volg:
Allaboutsem
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *