Pinterest grotejongens kamer inspiratie

Pinterest grotejongens kamer inspiratie

Over iets minder dan een maand krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis ( YESSSS ) en dat betekend ook een grote jongens kamer voor Sem! Vanaf het moment dat ik wist dat ik zwanger was ben ik dol op het zoeken naar inspiratie voor Sem zijn kamertje, toen nog een baby kamer. Dat is helemaal goedgekomen en tot op de dag van vandaag ben ik onwijs blij met de keuzes voor de babykamer. MAAR, nu dus een grote jongenskamer, wat wil ik en hoe wil ik het doen. In dit artikel deel ik een aantal pinterest gevonden afbeeldingen die wij wel heel mooi vinden!


Prachtig vind ik dit! Ik ben voor kinderkamers erg fan van zwart wit in combinatie met een detailkleur. Dit is een mooie lichte kamer die zeker inspiratie geeft!
Dit is allesomvattend, precies hoe ik het in mijn hoofd heb. Én zwart wit!

Een combinatie van het bovenstaande s’il vous plaît, met zo’n soort kast!
Deze heb ik al heel lang opgeslagen en vind ik echt fantastisch! Als Sem oud genoeg is en zelf gaat kiezen en dan dus een thema kamer wilt heb ik mijn ideeën al klaar hoor!

Dit dekbedovertrek! Love it! Zwart wit grijs dus…

Mét een detailkleur. Zoiets ongeveer!
Komt dat bedje weer terug hé! Heel leuk dit! Voor ons iets te druk maar wel een beetje in het sfeertje waar ik naar op zoek ben.De laatste! Een detailfoto, super leuk vind ik dit voor aan de muur! Je kunt wel zien dat ik fan ben van zwart wit gecombineerd met hout. Andere naam erop en ik hang hem zo aan de muur!

Zo, dit was hem dan! Een klein kijkje in mijn inspiratiemap voor Sem zijn grote jongenskamer. Tikkeltje eentonig wel, zwart, wit en hout. Er komt dus ook een kleurtje op de muur. Welke kleur en hoe ik dat precies ga doen weet ik nog niet helemaal.

Hebben jullie kindjes ook al rond de 2 jaar de overstap naar een peuterbed gemaakt? En hoe ging dat?

Liefs, XX

Volg:
Allaboutsem
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *