Overzicht 2018

Overzicht 2018

Nog maar een paar uurtjes en dan is het jaar alweer voorbij, wat gaat dat toch altijd ongelofelijk snel. Een bijzonder jaar voor ons, op verschillende manieren. Ik neem jullie mee!

2018 begon rustig, weinig bijzonders en vooral lekker genieten van elkaar en van familie. Zo gezegd zo gedaan dus. 

In April werd Sem 1 jaar oud, een mega mijlpaal en iets waar ik in het bijzonder enorm naar uitkeek. Ik was al tijden bezig met de voorbereidingen en wist precies hoe ik het hebben wou. Dit is ook helemaal gelukt en we hebben een super leuk feestje voor Sem gehad. 

In mei ben ik jarig, dit hebben we eigenlijk niet gevierd. Familie en vrienden kwamen wel even langs maar niets groots, precies goed op dat moment. Eind mei kreeg ik te horen dat ik was aangenomen bij mijn nieuwe baan! Suuuuuper blij met deze enorme kans begon ik bij WB-Stables als ruiter van de friezen paarden voor de ABFP-test. Iets wat voor mij aanvoelt als een enorme eer, en waar ik dan ook nog iedere dag heel blij mee ben.

We besloten rond juni dat we vanaf nu toch wel fanatiek op zoek gingen naar een nieuw huis. Iets wat we al wel vaker besproken hadden maar wat nog nooit echt tot uitvoering was gekomen.  Ergens hier tussenin werd mijn knappe man ook nog eens 28 hele jaren oud en hebben we dit wederom niet gevierd. Saaie bedoeling bij ons hé!  

Juli stond uiteraard voor mij alleen maar in het teken van een nieuw huis… Ik speurde alles af en overlaadde Bo met foto’s van huizen.  Die werd ondertussen reet gek van mij, en vond het wel even welletjes, doel huis weer terug op een laag pitje. 

Augustus is voor mij een verdrietige maand, op 8 augustus kreeg ik een telefoontje van de politie dat ze aan de deur waren geweest maar er niemand thuis was, achteraf een en al misverstanden maar ala. Mijn moeder was overleden.. Ontzettend verdrietig vertrokken wij de volgende dag naar mijn ouderlijk huis om mijn oma op te vangen en alles te regelen rondom de begrafenis. Bo is met mij meegegaan en heeft ons vooral de eerste dagen zó fijn geholpen. Mijn werk was ontzettend flexibel en ik kon de hele week vrij.. Niet om een leuke reden, maar wel heel erg fijn . De uitvaart was prachtig, precies zoals ze het graag gewild had. 

September begint met een donkere rand, maar het leven gaat gewoon door. Sem is even vrolijk als altijd en ook op het werk gaat alles van een leien dakje. We zoeken troost bij elkaar en genieten van het kneuterige leven. Ook begint de zoektocht naar een huis weer! 

Oktober is de maand dat ons droomhuis op ons pad kwam! Meteen bij binnenkomst keken Bo en ik elkaar aan en wisten wij genoeg. Met iedere stap die we verder liepen werd ons gevoel bevestigd en uiteindelijk hebben we diezelfde dag nog een bod gedaan. Wat is dat me toch een partijtje spannend! Wachten op een tegenbod, hopen dat er überhaupt een tegenbod komt en het niet afgewezen wordt. Na een paar dagen over en weer bieden hebben wij de makelaar opgebeld en gezegd dat we akkoord gingen met het laatste bod wat de verkopende partij ons deed! Dolgelukkig dus!!

November stond in het teken van ons nieuwe huis, papier werk regelen, zaakjes op orde hebben en eigenlijk alles wat er bij komt kijken. Gelukkig hebben we een ontzettend fijn contactpersoon die vrijwel alles voor ons regelt zodat de stress (zeker bij mij) een deel weggenomen wordt! We krijgen te horen dat de bank akkoord is en we de koop-overeenkomst mogen tekenen!

December, WE HEBBEN EEN HUIS GEKOCHT!!! We krijgen alle papieren binnen en krijgen te horen wanneer we officieel de sleutel krijgen. Voor nu rest ons inpakken en genieten van elkaar! Voor je het weet zijn we in januari en gaat ons verhuis avontuur beginnen. Ik neem jullie daar uiteraard in mee, op welke manier dat gaat zijn weet ik nog niet zo goed dus als jullie ideeën hebben laat die vooral achter in de comments!

Liefs! XX

Volg:
Allaboutsem
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *