Ik ga het anders doen

Ik ga het anders doen

Ik ga het anders doen

Goedemiddag allemaal! Vandaag even geen artikeltje maar een heel kort berichtje! De titel verraad het al een beetje, ik ga het helemaal anders doen. Ik ben namelijk al een tijdje achter de schermen bezig om de site te update naar een nieuwe, betere versie van zichzelf. Ik ben inmiddels meer dan een jaar aan het bloggen en toen ik twee weken geleden de complete oude site kwijt raakte heb ik besloten dat het tijd was voor iets nieuws. Mijn blog begon als een plekje voor mezelf om te gebruiken als uitlaatklep, herinneringen voor later te maken en te schrijven over de ontwikkeling van Sem. Ik ben begonnen met een gratis abonnement bij wordpress.com en heb dat uitgebreid met een pakket, maar inmiddels ben ik toe aan wat meer dan dat! Ik wil zelf kunnen bepalen wat de site uitstraalt en meer inzicht hebben in de statistieken zodat ik nog meer content kan maken wat jullie graag lezen. Het bezoekersaantal is de laatste weken enorm gestegen en ik heb besloten wat specifieker te gaan werken. Voor nu betekend dit dat jullie as we speak al verandering aan de site kunnen zien! ( laat vooral ook even weten wat je ervan vindt! ) En ook dat er straks eventueel nog andere veranderingen aan gaan komen.

Planning

Voor jullie betekend dat concreet dat er vanaf nu iedere week drie artikelen online zullen komen. Ik dacht zelf aan maandag, woensdag en de zaterdag. Maar laat vooral even weten wat jullie fijn vinden! Er gaan nog een aantal veranderingen plaatsvinden én er komt een nieuw onderwerp bij.

Ik hou jullie op de hoogte!

Liefs, XX

Volg:
Allaboutsem
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Reacties

  1. janneke groenhof
    januari 5, 2019 / 12:28 pm

    PrACHTIG Guusje