De Happy tag ♥ Dingen waar ik blij van word!

De Happy tag ♥ Dingen waar ik blij van word!

Door Papablogger ben ik uitgenodigd om deze tag in te vullen, die kans laten we natuurlijk niet schieten dus ik vertel jullie waar ik blij van word! Geen hele spannende dingen maar toch leuk om elkaar op deze manier wat beter te leren kennen. Komt ‘ie!

VAN WELK ETEN WORD JE BLIJ?

Voor de kenners, Mergpijpen. Echt heel slecht, iknow maar dit is écht by far mijn favoriete eten aller tijden. Hier kun je me ’s nachts wakker voor maken. Qua avond-eten word ik wel gelukkig van Italiaans eten.

WELKE FILMS MAKEN JE GELUKKIG?

Weinig, ik ben niet een echte die hard film kijker. Maar als je een serie van 8 seizoenen meetelt dan ga ik voor Desperate Housewives, dit kijk ik al sinds ik klein ben met mijn moeder en heb laatst de complete 8 seizoenen in een maand tijd weggekeken. Shame on me.

VAN WELKE MUZIEKNUMMER WORD JE BLIJF

Feeling whitney van Post malone, All time favorite. óók van Sem! Misschien is het maar goed dat Sem de tekst nog niet begrijpt want die is dan weer niet hélemaal kids-proof.

WELKE KLEDINGSTUKKEN MAKEN JE HAPPY?

Alle! Ik kan daar echt niet uit kiezen. Ik wordt echt heel gelukkig van kleding, schoenen, tassen en alles wat er in en rondom mijn kast staat. Tikkeltje materialistisch misschien maar ik hou echt van mijn kleren!

VAN WELKE BEAUTYPRODUCTEN WORD JE BLIJ?

Sinds ik op een leeftijd ben gekomen dat ik me realiseer dat ik niet de eeuwige jeugd heb kan ik iets meer waardering opbrengen voor dag en nacht crèmes. Verder wordt ik wel echt heel blij van een eyeliner. Ik heb vrij grote oogleden ( ja dat kan dus ook gewoon ) niet iets om over te klagen maar dan lijkt het al gauw alsof je weinig make-up op hebt. Een lookje waar ik niet helemaal lekker op ga, dus ik heb altijd een vrij dikke eyeliner op! Vult dat grote ooglid lekker op 🙂

WAT DOE JIJ OP DAGEN DAT JE DOWN BENT OM JE WEER HAPPY TE VOELEN?

Een rondje touren met de auto. Dit is echt een lifesaver voor me, al van kleins af aan wordt ik echt heel rustig van in de auto zitten. Mijn oma ging altijd met me touren als ik niet lekker in me vel zat, en dit helpt me nog steeds echt heel erg.

NOEM 3 WILLEKEURIGE DINGEN DIE JOU BLIJ MAKEN!

♥ Sem, deze hoef ik niet uit te leggen toch? 😉

♥ Een maaltijd op tafel zetten die door iedereen gewaardeerd wordt. #momlife

♥ Paarden, toch wel.. Even getwijfeld hierover omdat dit namelijk ook mijn werk is. Dat maakt het wel iets anders dan gewoon paarden an sich maar het is wel iets waar ik héél erg mijn ei in kwijt kan.

Dit was ‘m alweer! Super leuk dat ik getagd werd en ik hoop dat jullie mij hierdoor weer iets beter hebben leren kennen en het ook leuk vonden om te lezen! Nu ben ik wel benieuwd, wat is jullie ultieme geluksmomentje??

Liefs, XX

Volg:
Allaboutsem
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *