De feestdagen!

De feestdagen!

Wij hebben vakantie! Dat voelt me toch een portie lekker, kun je je vast wel voorstellen. Met de verhuizing in het vooruitzicht is het al helemaal praktisch dat ik de komende drie weken vrij ben want dan kan ik de meerderheid alvast in dozen stoppen. Fijne vooruitzichten! Normaal gesproken vieren wij kerst verspreid over de familie’s, kerstavond op Texel en eerste óf tweede kerstdag met mijn familie, maar dit jaar ziet de planning er iets anders uit!

Mijn oma is dit jaar op vakantie naar Italië met de feestdagen en dat geeft ons de mogelijkheid om vrijwel alle dagen op Texel te verblijven. Iets waar wij absoluut geen nee tegen zeggen. Ik heb lang en breed de leukste schoonfamilie die iedereen zich kan wensen en ik vind het altijd heerlijk om bij ze te zijn. Sem is helemaal dol op zijn opa en oma en eigenlijk is het altijd vooral veel liefde, lekker eten en verzorgd worden. Ook wel eens fijn! Genieten geblazen dus.

We vertrekken al vroeg omdat Sem naar de kapper gaat de ochtend nadat we gearriveerd zijn. Kunnen we op tijd naar bed en hoeven we niet zo heel vroeg te vertrekken. Dit omdat we rekening moeten houden met de tijden van de boot, als we dezelfde dag zouden vertrekken zou dit betekenen dat we ongeveer om half 8 in de auto moeten zitten. Gaan we niet doen dus! Lekker kalm aan de dag van te voren, hebben we mooi de tijd. Kerstavond is altijd met mijn schoonfamilie en ook dit jaar gaat die traditie gestaag verder. De rest van de dagen zijn we heerlijk bij mijn schoonouders en vertrekken we de laatste kerstdag weer richting het mooie Friesland.

Oud & nieuw vieren we dit jaar ook weer op Texel. Dit hebben we vorig jaar ook gedaan en dat beviel ons eigenlijk super. Sem vind het leuk, wij kunnen na het vuurwerk op stap met vrienden en zijn we toch de laatste uurtjes van 2018 met familie. Een en al feest dus.

Voor nu is het nog even schoonmaken en inpakken, op het huis en de katten wordt gepast dus dat geeft een gerust gevoel. Kunnen we de deur achter ons dichttrekken en gaan met die banaan.

Voor iedereen die nu ook vakantie heeft geniet er van, en héél fijne feestdagen voor jullie allemaal! Hebben jullie nog leuke plannen voor kerst en oud&nieuw??

Liefs, XX

Sinterklaas is achterwege en kerst staat voor de deur.

Volg:
Allaboutsem
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *